Info til gæster
For at skrive eller svare på et indlæg, skal du logge på med

bruger: gæst       kode: gæst

Gydegrus

  • Jørn Lausen
  • Jørn Lausen's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mere
9 år 8 måneder siden #1565 af Jørn Lausen
Gydegrus blev oprettet af Jørn Lausen
Hej SU

I er meget velkomne til at deltage og i må gerne lave reklame for dette arrangement.


Kom og gør en forskel for havørredbestanden i Ribe Å - det er nu DU har chancen for at hjælpe :-)

Vi har fået godkendt 3 projekter i Engkær bæk omkring Sdr. Hygum. Formålet er skabe beder passage og gydemuligheder for primært havørreder. Der skal laves to rørunderføringer under veje, og på en strækning på ca. 1 km udlægges 12 gydebanker. Rørunderføringer laves ved at lave en opstemning, og så udnytte faldet til udlægning af gydegrus over en ca. 50 meter strækning.

Vi laver dette fredag den 10. oktober 2014 kl. 7.30 - 17.00. Vi mødes ved Nyvej (hvor den krydser Engkær bæk). I Sdr. Hygum tages Nymark nordpå. Du skal køre ca. 2 km, så kommer du til Engkær bæk. Kommer du i løbet af dagen, så arbejder vi opstrøms derfra. Grus udlægning mellem Ollingvej og Hygummark, og rørunderføring på Ribevej (ca. 250 meter) øst for Sdr. Hygum.

Vi er godt klar over, at dette er en almindelig arbejdsdag. Vi har valgt en fredag, da det er lettere at få maskintimer og grus på hverdage. Flere af jer frivillige har tidligere indikeret, at vi godt kan lægge disse arbejdsdage på en fredag. Det er ok, hvis du ikke kan deltage hele dage, kun at deltage i det omfang tiden tillader dette.

Vi booker maskiner til det hårde arbejde, men der skal nok blive brug for jeres hjælp. Der vil være forplejning i løbet af dagen.

Jeg vil meget gerne have en tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så jeg ved hvor mange vi bliver.

Medbring meget gerne:
- Skovl
- Rive
- Arbejdshandsker
- Waders

PS: Der er indsigelsesfrist på projektet frem til den 2. oktober. Kommer der indsigelser, så aflyses arbejdsdagen.

Mvh


Niels Lodberg Michaelsen
SAP Technical Infrastructure Architect
Lodberg Consulting ApS
Engparken 30 • 6760 Ribe • Denmark
Mobile: +45 3171 8293
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • Web: www.lodberg.org

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.062 sekunder