Info til gæster
For at skrive eller svare på et indlæg, skal du logge på med

bruger: gæst       kode: gæst

Spørgsmål til Jørn

Mere
11 år 3 måneder siden #175 af Jørn Lausen
Besvaret af Jørn Lausen på emne Spørgsmål til Jørn
Hej Anton
og tak for sidst

Man skal bruge: 5 dl. vand
6 g gær
2 dl. cremefraiche 18%
800 g. mel med et godt gluten indhold
en god håndfuld hørfrø
ca. 2 spise skefulde salt

Sådan gør man: opløs gæret i vandet og tilsæt salt,og cremefraiche og rør tilsidst melet i, til massen bliver en lind masse,læg vita vap over og lad det stå i 18 timer ved stuetemp. Dernæst smøres en skål og dejen ploppes ned i skålen hvor den skal stå i yderlige 2 timer. Varm en gryde op til 250 grader og hæld dejen ned i gryden. Læg låg på, og bag ved 250 grader i 30 min, tag låget af og bag vidre i ca 15 min. Ryst brødet ud på en rist og lad den stå i 2 timer. Og så kan man endelig begynde at spise.
Følgende bruger(e) sagde tak: Anton

Venligst Log på for at deltage i samtalen

  • Anton
  • Anton's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mere
11 år 3 måneder siden #172 af Anton
Spørgsmål til Jørn blev oprettet af Anton
Hey Jørn

Hvordan laver man det brød der skulle stå natten over i en gryde?
'Bager man det på komfuret?


Hilsen Anton

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.050 sekunder