Info til gæster
For at skrive eller svare på et indlæg, skal du logge på med

bruger: gæst       kode: gæst

Jomfrutur 20. sept. 2001

  • thom
  • thom's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Mere
11 år 6 måneder siden #16 af thom
Jomfrutur 20. sept. 2001 blev oprettet af thom
Ja, det var så den oplevelse! Båden er nu afhændet og kun minderne tilbage. Grunden er ikke manglende finanser - kun ønsket om en større båd!

Efter diverse trailerproblemer - motorproblemer - arbejds- og familiemæssige forhandlinger lykkedes det endelig at få aftalt en tur ud i vores båden. Claus K, LP og Bjarke kørte fra Tjæreborg kl. 14.30 med retning mod Bakkevejens skole i Bramming. Her blev Claus S samlet op og så gik det i retning mod Stenderup Hage. Vi lod os ikke skræmme af kuling fra øst, men var for alvor opsat på at fange store fisk.
Der blev kvalt en enkelt grøn undervejs og stemningen var i top. På vej gennem Kolding kunne vi se de første hvide skumtoppe ude i Kolding fjord og ved ankomsten til Stenderup Hage, blev de efterhånden bange anelser bekræftede. Vores prøvelser så ud til at fortsætte, da vi med et enkelt blik kunne konstatere, at det ville være umuligt at sætte båden i vandet.

Vi havde nu mulighed for at køre til Fredericia og sætte båden i under broen, men med østlig kuling havde dette ikke hjulpet. Da vores kendskab til ramper på Fyn er begrænset, blev vi enige om at prøve Løveodde. Her var der kun hvide skumtoppe et stykke ude, så nu skulle forsøget gøres.

Båden blev sat i og vi fik alle en plads og sejlede et stykke ud fra kysten. Det blæste meget og selvom ankeret blev smidt ud kunne vi hurtigt mærke at vi drev temmelig kraftigt. Vi prøvede at kaste en orm i vandet (4 meters. dybde), men blev hurtigt enige om at vandet var for lavt. Vi sejlede lidt med vinden for at finde lidt dybde, det er ikke nemt inde i fjorden.

Da båden nu havde været i vandet blev vi enige om at sejle tilbage og nu blev det for alvor sjovt. Claus K havde fået den uheldige plads i stævnen og da vi sejlede op mod vinden tog han mindst imod 500 gange vandsprøjt ind over båden, samtidig med at han brugte øsen flittigt. Dette forhindrede dog ikke 10 cm. vand i bunden af båden, da vi nåede land.

Herefter gik turen til Fredericia havn (vi skulle have brugt 5 pakker orm) hvor 2 store skibe havde taget de bedste havnepladser. Vi fandt dog et hjørne og fangede mange fisk men kun en enkelt torsk og en enkelt fladfisk kunne holde målet. Sidst på aftenen fodrede vi en mink nede på havnen (LP huggede minkens fisk og vi andre gav dem tilbage). Herefter en tur på Burger King og afgang hjemad.

Vi kan konstatere at båden sejler godt og at motoren kører godt, takket være store sponsor og arbejdsindsatser, men der altså endnu ikke fanget fisk fra båden. Båden står imidlertid rengjorte og klar i Tjæreborg – så det er bare med at komme af sted.


Bjarke



(Arbejder pt. på et reservationssystem til båden - Warny)











Venligst Log på for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.142 sekunder