- Indlæg: 10
- Modtagne Tak: 0
Info til gæster
For at skrive eller svare på et indlæg, skal du logge på med
bruger: gæst kode: gæst
Als 20-22/3
- Brian Sjællænder
- Offline
- New Member
Mindre
Mere
9 år 2 måneder siden #1990
af Brian Sjællænder
Besvaret af Brian Sjællænder på emne Als 20-22/3
Hej
Team Sjælland er naturligvis også med 2 mand høj...
Vi kører gerne fra morgenstunden, hvis der er andre der har lyst.
/Søren & Brian
Team Sjælland er naturligvis også med 2 mand høj...
Vi kører gerne fra morgenstunden, hvis der er andre der har lyst.
/Søren & Brian
Venligst Log på for at deltage i samtalen
- Torben
- Offline
- Elite Member
Mindre
Mere
- Indlæg: 180
- Modtagne Tak: 0
9 år 2 måneder siden #1989
af Torben
Besvaret af Torben på emne Als 20-22/3
Det lyder sku lækkert Anton.
Er klar fra morgenstunden.Hvis nødvendig kan jeg godt tømme murerbussen, der er plads til 3 i den.
Er klar fra morgenstunden.Hvis nødvendig kan jeg godt tømme murerbussen, der er plads til 3 i den.
Venligst Log på for at deltage i samtalen
- Anton
- Offline
- Platinum Member
Mindre
Mere
- Indlæg: 328
- Modtagne Tak: 11
9 år 2 måneder siden #1988
af Anton
Besvaret af Anton på emne Als 20-22/3
Hej Jan, her er et forslag til vildsvineryggen. Der er også flere opskrifter fra nettet, hvor man skal marinere kødet dagen før.
Ryggen pudses af og afpudset lægges i bunden af bradepanden sammen med vand og enebær.
Tør kødet af og gnid med salt og paprika. Dæk oversiden af stegen med spækskiver, og stik nellikerne ned i spækket, så de holder fast på det.
Læg stegen på ovnristen, steges nu i 45-50 minutter ved 200 grader C. Dryppes hyppigt, men må ikke vendes.
Stegen tages ud, pakkes i alufolie
Stegen pakkes ud, spækskiverne fjernes og stegen skæres. Drys med friskkværnet peber ved bordet.
Ryggen pudses af og afpudset lægges i bunden af bradepanden sammen med vand og enebær.
Tør kødet af og gnid med salt og paprika. Dæk oversiden af stegen med spækskiver, og stik nellikerne ned i spækket, så de holder fast på det.
Læg stegen på ovnristen, steges nu i 45-50 minutter ved 200 grader C. Dryppes hyppigt, men må ikke vendes.
Stegen tages ud, pakkes i alufolie
Stegen pakkes ud, spækskiverne fjernes og stegen skæres. Drys med friskkværnet peber ved bordet.
Venligst Log på for at deltage i samtalen
- Hans A
- Emne forfatter
- Offline
- Administrator
Mindre
Mere
- Indlæg: 1769
- Modtagne Tak: 41
9 år 2 måneder siden #1987
af Hans A
Besvaret af Hans A på emne Als 20-22/3
Fedt - endnu en at vinde pokerdollars fra
Venligst Log på for at deltage i samtalen
- Claus Klitsgaard
- Offline
- Elite Member
Mindre
Mere
- Indlæg: 190
- Modtagne Tak: 7
9 år 2 måneder siden #1986
af Claus Klitsgaard
Besvaret af Claus Klitsgaard på emne Als 20-22/3
Deltager alligevel.
Venligst Log på for at deltage i samtalen
- Hans A
- Emne forfatter
- Offline
- Administrator
Mindre
Mere
- Indlæg: 1769
- Modtagne Tak: 41
9 år 2 måneder siden #1985
af Hans A
Besvaret af Hans A på emne Als 20-22/3
Hvor mange orm skal jeg bestille? Kan sgu aldrig huske det..
Venligst Log på for at deltage i samtalen
Tid til at oprette siden: 0.099 sekunder